CONFERINȚA REGIONALĂ TIMIȘOARA

CONFERINȚA REGIONALĂ TIMIȘOARA

Demersurile inițiate în cadrul programul național de conștientizare ”PROTECTOR – Afaceri în siguranță” s-au concretizat recent în cea de-a patra conferință regională, organizată la Timișoara, în data de 07.05.2018. Cu această ocazie a fost depășit pragul de 50 % din județele țării care au beneficiat de rezultatul unui efort interinstituțional comun.

La eveniment și-au manifestat interesul de a participa peste 100 de beneficiari, atât reprezentanți ai operatorilor economici din județele Regiunii de Dezvoltare Vest, cât și reprezentanți locali ai unor instituții cu atribuții în domeniile controlului exporturilor și implementării sancțiunilor internaționale.

Echipa de speakeri, constituită din reprezentanți MAE, MMACA, CNCAN, ANAF, MAI și SRI, a susținut prezentări privind modul de derulare a operațiunilor comerciale cu produse strategice, activitățile economice derulate pe spații supuse unor restricții sau sancțiuni internaționale și legislația cu incidență în domeniu.

Adresăm mulțumiri Camerelor de Comerț locale pentru sprijinul acordat, precum și reprezentanților firmelor care au dat curs invitației noastre și care au înțeles pe deplin utilitatea acestui demers de outreach al autorităților implicate în organizarea programul național de conștientizare PROTECTOR.

De asemenea, mulțumim participanților pentru feedback-ul pozitiv oferit, asigurându-i că opiniile transmise vor fi luate în considerare în organizarea evenimentelor viitoare. Pentru orice alte informații adiționale, echipa PROTECTOR vă stă la dispoziție, datele de contact fiind cele ale instituțiilor co-organizatoare sau cele de pe site-ul oficial al programului nostru.

Programul național de conștientizare PROTECTOR va continua organizarea conferințelor regionale, anunțuri de interes pentru viitorii participanți urmând a fi postate pe site-ul oficial, www.protector-romania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *