CONFERINȚA REGIONALĂ CRAIOVA

CONFERINȚA REGIONALĂ CRAIOVA

Programul național de conștientizare ”PROTECTOR – Afaceri în siguranță” a continuat, la 12 martie 2018, cu o a treia conferință regională, organizată la Craiova, după evenimentele similare derulate la Ploiești (septembrie 2017) și Brașov (noiembrie 2017).

Conferința a reunit un număr de aproximativ 130 beneficiari, atât reprezentanți ai operatorilor economici din județele Regiunii de Dezvoltare Sud-Vest, cât și reprezentanți locali ai unor instituții cu atribuții în domeniile controlului exporturilor și implementării sancțiunilor internaționale.

Cei 9 speakeri din cadrul echipei PROTECTOR, reprezentanți ai MAE, MMACA, ANAF și SRI au susținut prezentări de interes privind modul de derulare a operațiunilor comerciale cu produse strategice, activitățile economice derulate pe spații supuse unor restricții sau sancțiuni internaționale și legislația cu incidență în domeniu.

Adresăm mulțumiri Camerelor de Comerț locale pentru sprijinul acordat, precum și reprezentanților firmelor care au dat curs invitației noastre și care au înțeles pe deplin utilitatea acestui demers de outreach al autorităților implicate în organizarea programul național de conștientizare PROTECTOR.

De asemenea, mulțumim participanților pentru implicarea activă în discuțiile din cadrul conferinței șipentru feedback-ul pozitiv oferit, asigurându-ică opiniile transmise vor fi luate în considerare în organizarea evenimentelor viitoare. Pentru orice alte informații adiționale, echipa PROTECTOR vă stă la dispoziție, datele de contact fiind cele ale instituțiilor co-organizatoare sau cele de pe site-ul oficial al programului nostru.

 

Programul național de conștientizare PROTECTOR va continua organizarea conferințelor regionale, anunțuri de interes pentru viitorii participanți urmând a fi postate pe site-ul oficial, www.protector-romania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *