CONFERINTA REGIONALA BRASOV

CONFERINTA REGIONALA BRASOV

În data de 13 noiembrie 2017, s-a derulat la Brașov cea de a doua conferință regională în cadrul programului național de conștientizare ”PROTECTOR”, prima fiind organizată la Ploiești în septembrie 2017.

Conferința s-a adresat unui număr de aproximativ 150 beneficiari, atât reprezentanți ai operatorilor economici din județele Regiunii de Dezvoltare Centru, cât și reprezentanți locali ai unor instituții cu atribuții în controlul exporturilor și implementarea sancțiunilor internaționale.

De această dată, echipa PROTECTOR a fost puțin mai numeroasă, cei 11 speakeri din partea MAE, SRI, MMACA, IGRP-DAESP, ANAF și CNCAN susținând prezentări de interes pe domeniul operațiunilor comerciale cu produse strategice sau al activităților economice derulate pe spații supuse unor restricții sau sancțiuni internaționale.

Mulțumim Camerelor de Comerț locale care ne-au sprijinit în acest demers, precum și reprezentanților firmelor care au participat la acest eveniment și care au înțeles pe deplin acest demers de outreach al autorităților ce derulează programul național de conștientizare PROTECTOR.

De asemenea, mulțumim participanților pentru feedback-ul pozitiv oferit și îi asigurăm că vom ține cont de părerile acestora în organizarea evenimentelor viitoare. Pentru orice alte informații, echipa PROTECTOR vă stă la dispoziție, datele de contact fiind cele ale instituțiilor participante sau ale site-ul oficial.

 

Programul național de conștientizare PROTECTOR va continua organizarea conferințelor regionale, anunțuri de interes pentru viitorii participanți urmând a fi postate pe site-ul oficial, www.protector-romania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *