Conferinta Ploiesti 2017

Conferinta Ploiesti 2017

Suntem bucuroși să anunțăm faptul că programul național de conștientizare ”PROTECTOR” a debutat cu succes la Ploiești, în cadrul primei conferinței regionale ce a avut loc în data de 26 septembrie 2017.

Conferința s-a adresat unui număr de aproximativ 100 beneficiari, atât reprezentanți ai operatorilor economici din județele Regiunii de Dezvoltare Sud, cât și reprezentanți locali ai unor instituții cu atribuții în controlul exporturilor și implementarea sancțiunilor internaționale.

Echipa PROTECTOR și-a îndeplinit misiunea, cei 10 speakeri susținând prezentări de interes pe domeniul operațiunilor comerciale cu produse strategice sau al activităților economice derulate pe spații supuse unor restricții sau sancțiuni internaționale.

Mulțumim Camerei de Comerț și Industrie Prahova, gazda conferinței, precum și reprezentanților firmelor care au participat la acest eveniment și care au înțeles pe deplin acest demers de outreach al autorităților ce susțin programul național de conștientizare.

 

De asemenea, mulțumim participanților pentru feedback-ul pozitiv oferit și îi asigurăm că vom ține cont de recomandările furnizate în organizarea evenimentelor viitoare.

 

Programul național de conștientizare PROTECTOR va continua organizarea conferințelor regionale, anunțuri de interes pentru viitorii participanți urmând a fi postate pe site-ul oficial, www.protector-romania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *