CONFERINȚA REGIONALĂ CONSTANȚA

CONFERINȚA REGIONALĂ CONSTANȚA

Programul naţional de conştientizare “PROTECTOR – Afaceri în siguranţă” a continuat, în data de  06.06.2018, cu a cincea conferinţă regională, organizată la Constanţa, după evenimentele similare derulate la Ploieşti (septembrie 2017), Braşov (noiembrie 2017), Craiova (martie 2018) şi Timişoara  (mai 2018);
Conferinţa a reunit un număr de aproximativ 200 de beneficiari, atât reprezentanţi ai operatorilor economici din judeţele Regiunii de dezvoltare Sud-Est, cât reprezentanţi locali ai unor instituţii cu atribuţii în domeniile controlului exporturilor şi implementării sancţiunilor internaţionale.
Cei 10 speakeri din cadul echipei PROTECTOR, reprezentanţi ai MAE, MMACA, ANAF şi SRI au susţinut prezentări de interes privind modul de derulare a operaţiunilor comerciale cu produse strategice, activităţile economice derulate pe spaţii supuse unor restricţii sau sancţiuni internaţionale şi legislaţia cu incidenţă în domeniu.
Adresăm mulţumiri Camerelor de Comerţ locale pentru sprijinul acordat, precum şi reprezentanţilor firmelor care au dat curs invitaţiei noastre şi care au înţeles pe deplin utilitatea acestui demers de outreach al autorităţilor implicate în organizarea programului naţional de conştientizare PROTECTOR.
De asemenea, mulţumim participanţilor pentru implicarea activă în discuţiile din cadrul conferinţei şi pentru feedback-ul pozitiv oferit, asigurându-i că opiniile transmise vor fi luate în considerare în organizarea evenimentelor viitoare. Pentru orice alte informaţii adiţionale, echipa PROTECTOR vă stă la dispoziţie, datele de contact fiind cele ale instituţiilor co-organizatoare sau cele de pe site-ul oficial al programului nostru.
Programul naţional de conştientizare PROTECTOR va continua oragnizarea conferinţelor regionale, anunţuri de interes pentru viitorii participanţi urmând a fi postate pe site-ul oficial. www.protector-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *