CONFERINȚA PROTECTOR DEDICATĂ MEDIULUI FINANCIAR - BANCAR

CONFERINȚA PROTECTOR DEDICATĂ MEDIULUI FINANCIAR - BANCAR

Programul naţional de conştientizare “PROTECTOR – Afaceri în siguranţă”​ a continuat, în data de 19.11.2019, cu o conferinţă organizată la Bucureşti, dedicată mediului financiar-bancar.
Conferinţa a reunit un număr de aproximativ 150 beneficiari (reprezentanţii ai principalelor instituţii financiar-bancare din România).

Cei 6 speakeri din cadrul echipei PROTECTOR, reprezenanţi ai MAE, BNR, ONPCSB, ANAF şi SRI au susţinut prezentări de interes privind implementarea sancţiunilor internaţionale în domeniul financiar bancar, bune practici în activitatea de screening bancară şi modul de derulare a operaţiunilor comerciale cu produse supuse controlului exporturilor.

Adresăm mulţumiri reprezentanţilor instituţiilor bancare care au dat curs invitaţiei noastre şi care au înţeles pe deplin utilitatea acestui demers de outreach al autorităţilor implicate în organizarea conferinţei, dar şi pentru implicarea activă în discuţiile din cadrul conferinţei şi feedback-ul pozitiv oferit, asigurându-i că opiniile transmise vor fi luate în considerare în organizarea evenimentelor viitoare.
Pentru orice alte informaţii, echipa PROTECTOR vă stă la dispoziţie, datele de contact fiind cele ale instituţiilor co-organizatoare sau cele de pe site-ul oficial al programului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *