Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferință Iași

2018-11-20 @ 10:00 am - 3:30 pm

În data de 20 noiembrie se va desfășura, la Iași, penultima conferință regională din cadrul programului național de conștientizare “PROTECTOR”.
Programul național de conștientizare – PROTECTOR se derulează și cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie a României.

Consecventă misiunii specifice a reţelei mondiale a Camerelor de Comerţ, Camera de Comerț și Industrie a României, reprezentant instituţionalizat al mediului de afaceri românesc, susține comunitatea de business și interesele acesteia, prin demersuri specifice de reprezentare și advocacy, concretizate printr-un dialog deschis cu autoritățile administrației publice, mediul asociativ și organismele internaționale publice și private.

Camera de Comerţ şi Industrie a României se poziționează drept un factor de moderaţie între decidentul politic şi mediul privat, fiind pe deplin angajată în conturarea și influențarea politicilor publice de susţinere a antreprenoriatului și a mediului de afaceri, menite să stimuleze dezvoltarea și competitivitatea companiilor şi dinamizarea nivelului investiţiilor.

Cooperarea cu autoritățile administrației publice, dezvoltarea proiectelor cu partenerii externi, diplomaţia economică şi vocea unitară la nivel de sistem – în sensul prioritizării și convergenței intereselor Camerelor de comerţ şi ale comunității de afaceri naţionale, sunt aspecte ce contribuie la consolidarea rolului Sistemului Cameral românesc în rândul organismelor reprezentative ale mediului de afaceri din România şi la materializarea proiectului cameral unitar.

Una dintre cele mai mari provocări, în actualul context economic şi politic global, o reprezintă menținerea competitivității economice, iar eforturile Camerei de Comerț și Industrie a României vizează, în principal, susținerea întreprinderilor, de toate dimensiunile și din toate sectoarele economice, prin oferirea de oportunități, know-how, acces la informaţii în sferele tradiţionale şi, în egală măsură, în mediul virtual, consiliere și suport.

Apartenenţa la Uniunea Europeană şi Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, alături de parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii, oferă un cadru amplu de dezvoltare şi pe mai departe, pe toate palierele specifice, Camera de Comerţ şi Industrie a României acționând corespunzător pentru creşterea capacităţii mediului economic de a face faţă provocărilor prezente şi viitoare.

Detalii

Dată:
2018-11-20
Oră:
10:00 am - 3:30 pm
Site web:
https://www.protector-romania.ro/event/conferinta-iasi/

Organizator

Protector
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Hotel LA CASTEL, Iași
Hotel LA CASTEL
Iași, România
+ Hartă Google