Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferință Iași

noiembrie 16 @ 8:30 am - 3:30 pm

Programul național de conștientizare “PROTECTOR –” Afaceri în siguranță” Ediția a II-a va continua cu cea de-a doua conferinţă la Iaşi, în data de 16.11.2023.

Adresabilitate: Conferința se adresează operatorilor economici din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est implicați în operațiuni comerciale cu produse cu dublă utilizare, militare sau utilizabile în domeniul nuclear, sau cu produse având ca destinație spații sensibile, comisionarilor vamali, birourilor vamale regionale, Camerelor de Comerț, etc.

Agenda: Având în vedere contextul regional actual marcat de conflictul în desfășurare din Ucraina, agenda va avea ca focus central problematica rusă, abordată din perspectiva riscurilor pe linie de proliferare și eludare a restricțiilor internaționale în vigoare.

Vor fi abordate ca tematici generale cadrul legislativ relevant, categoriile de sancțiuni în vigoare și platformele online dedicate domeniului, aspecte procedurale privind derularea tranzacțiilor comerciale cu produse cu dublă utilizare și militare, indicatori de risc specifici tranzacțiilor comerciale prin care se vizează eludarea restricțiilor internaționale, etc.

Format, proiecție activități: Similar primei ediții, programul va avea o acoperire națională, în intervalul 2023-2024 fiind planificate conferințe în Constanța, Iași, București, Cluj, Ploiești, Brașov, Craiova și Timișoara.

Detalii

Data:
noiembrie 16
Timp:
8:30 am - 3:30 pm
Sit web:
https://www.protector-romania.ro/event/conferinta-iasi-2/

Organizator

Protector
Sit web:
www.protector-romania.ro

Loc de întâlnire

Hotel Unirea, Iași
Piața Unirii 5
Iași, Iasi 700056 România
+ Harta Google