CONFERINȚELE REGIONALE NORD-EST (IAȘI) și NORD-VEST (CLUJ)

CONFERINȚELE REGIONALE NORD-EST (IAȘI) și NORD-VEST (CLUJ)

CONFERINȚELE REGIONALE NORD-EST (IAȘI) și NORD-VEST (CLUJ)

Programul național de conștientizare ”PROTECTOR – Afaceri în siguranță” a continuat, în data de 20.11.2018 la Iași, și în data de 26.11.2018 la Cluj, cu ultimele două conferințe regionale, după evenimentele similare derulate la Ploiești (septembrie 2017), Brașov (noiembrie 2017), Craiova (martie 2018), Timișoara (mai 2018), Constanța (iunie 2018) și București (octombrie 2018).

Conferințele au reunit un număr de aproximativ 300 beneficiari, atât reprezentanți ai operatorilor economici din județele Regiunii de Dezvoltare Nord-Est și Nord-Vest, cât și reprezentanți locali ai unor instituții cu atribuții în domeniile controlului exporturilor și implementării sancțiunilor internaționale.

Cei 11 speakeri din cadrul echipei PROTECTOR, reprezentanți ai MAE, MMACA, CNCAN, ANAF, MAI și SRI au susținut prezentări de interes privind modul de derulare a operațiunilor comerciale cu produse strategice, activitățile economice derulate pe spații supuse unor restricții sau sancțiuni internaționale și legislația cu incidență în domeniu.

Adresăm mulțumiri Camerelor de Comerț ale României pentru sprijinul acordat, precum și reprezentanților firmelor care au dat curs invitației noastre și care au înțeles pe deplin utilitatea acestui demers de outreach al autorităților implicate în organizarea programului național de conștientizare PROTECTOR.

De asemenea, mulțumim participanților pentru implicarea activă în discuțiile din cadrul conferinței și pentru feedback-ul pozitiv oferit, asigurându-i că opiniile transmise vor fi luate în considerare. Pentru orice alte informații adiționale, echipa PROTECTOR vă stă la dispoziție, datele de contact fiind cele ale instituțiilor co-organizatoare sau cele de pe site-ul oficial al programului nostru, www.protector-romania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *